perjantai 16. helmikuuta 2018

Sunlaiset on uhanalasii ♥

No oho hups kuinka pitkä aika onkaan viime postauksesta! Elämä on mennyt mullinmallin hyvin ympäri siviilissä ja oon halunnut pyhittää kaiken ylimääräisen ajan vain kaikelle kivalle tekemiselle. Bloggaaminen on jäänyt ihan viimeiseksi mieleen ja oon antanut sen pudota rauhassa päiväjärjestyksestä. Mun on ollut ihanaa vain nauttia kaikesta tekemisestä tallilla ilman painetta, etten saa materiaalia tänne. Vaikkakin tämä on ollut ihanaa analysointia omaan tekemiseen sekä kiva koota kaikki kuvat ja videot yhteenpaikkaan talteen.


Antin kanssa on mennyt tosi hyvin. Toki nyt meidän tekemiseen vaikutti pitkään liukkaana ja epämääräisenä ollut kenttä, joten ollaan vähän löysin rantein tehty mitä on pystytty. Nyt kenttä on ollut jo parempi, mutta siltikään tuo jättiläinen ei meinaa pysyä sielä pystyssä. Ihan hirveästi en silloin viitsi siltä vaatiakkaan kun huomaa kuinka työlästä pelkästään tasapainon hakeminen on ollut tuola. Laukka tuntuu olevan ihan räpellystä joten teen mielummin laukkatyöskentelyä kentällä vain kun on ihan pakko (jos on liian pimeää tai kiire mennä maastoon/pellolle). Toivottavasti huomenna saadaan vähän jeesiä asiaan kun lisätään hepalle vähän nastoja lisää alle kengityksen ohella.


Valmennuksissa ollaan käyty säännöllisen epäsäännöllisesti. Muutamat Paavon estetunnit ja käytiin korkkaamassa maastoesteet hallissa Sannan ohjauskella. Antti on ollut positiivinen tekijä kaikilla kerroilla. Kotona tekeminen on heijastunut pakostikkin jokaiseen valmennuksee, joka kerta kun kotona on päässyt huonommin tekemään menee meillä enemmän aikaa hevosen avuille saamiseen. Silloin kun ollaan päästy kotona tasaisesti perusratsastamaan on homma luistanut kuin rasvattu. On ihan älyttömän hienoja fiiliksiä saanut kokea tuon selässä silloin. En malta odottaa kevättä ja sulaa kenttää. Tuntuu, et tänä vuonna vois vihdoin alkaa loksahteleen kaikki paikoilleen. ♥

 Toivottavasti ehditään vähän enemmänkin päivittäämään jatkossa taas tännekkin kuulumisia kun nyt se on ollut instagram painotteista!

♥ ♥


2 kommenttia:

  1. Oi vitsi miten ihania kuvia, hän on niin hienon näköinen! Vautsi <3

    Pörheää Menoa

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)