tiistai 6. syyskuuta 2016

TRS Seuraestemestaruudet 2016

Tultiin, nähtiin ja voitettiin. No ei ihan, mut hyvin meni silti!

Loman loppujaiseksi käytiin kokeilemassa kuinka onni meitä suosii mestaruuksissa, sillä juurikaan treeniä näihin ei keretty ottamaan. Suuria odotuksia ei viikonlopulta odotettu, lähdettiin tekemään parhaamme ja katsomaan mihin se riittää.

Teimme aamun vähän eri tavalla kuin ennen ja kävimme aamusta laittamassa Antin kuntoon, josta äiti saa poimia sen kyytiin myöhemmin, jolloin hevosen ei tarvi odotella niin kauaa kisapaikalla. Mulla lähdöt oli ekassa luokassa toiseksi viimeisenä ja toinen startti vasta parin tunnin tauon jälkeen, jolloin tämä oli kivempi ratkaisu hevoselle. Kävin rakentamassa ja kävelemässä rataa, jonka jälkeen sainkin odotella äitiä turhankin pitkään. Hän ymmärsi viestini ei kiirettä vissiin niin, ettei tarvitse lähteä matkaan lainkaan. ;)
Aika viime tingassa saapuikin ja heittämällä hevosen selkään, josta ravilla verkkaan. Kerkesin ottamaan pikaisesti laukat molempiin suuntiin ja muutaman hypyn vasempaan kierrokseen. Tämän jälkeen kuuluteltiinkin jo radalle ja ei tässä paljon muuta toivonut, kuin päästäisiin kunnialla edes maaliin.Antti toimi kumminkin itse radalla hyvin, toki parempi verkka olisi tuonut paremmat eväät esteiden väleihin. Yksi puomi napattiin radalta, sillä en saanut ratsastettua kaarteessa tarpeeksi eteen ylös ja hevonen jäi sisäpohjetta vasten ja matalaksi. Kumminkin muuten olin hevoseen erittäin tyytyväinen vaikka äitin myöhästyminen ärsytti ihan suunnattomasti. Luokasta kumminkin saatiin kotiinviemiseski aikuismestaruus pronssi, vaikka silti ärsytti kun meni suomenhevosmestaruus ihan sivu suun huonon verkan vuoksi. Ensi kerralla sitten. ;)
Toisen luokan verkka saatiinkin tehdä sitten tosi hyvin ja heppa toimi just niinkö pitää. Luokassa kilpailtiin tyyli-ja taitomestaruudesta, joten koetin radalla ratsastaa vain tasaisen varmasti ja Antti vastasi hyvin kaikkiin apuihin. Saatiin ihan hyvät paperit ja olin kyllä erittäin tyytyväinen hevoseen näillä pohjilla mitä kisoihin lähdettiin. ♥


Toisesta luokasta napattiin jaettu viidessija, mestaruuksien sijoja en tiedä sillä vain kolme parasta palkittiin tyylimestaruudessa ja taitomestaruudesta kilpaillaan vielä kouluosuus kuun lopussa. Näihin lähdetäänkin sitten vähän uudemmalla asenteella. ;)Yhteenvetona siis hevonen toimi paremmin, mitä osasin ikinä odottaa. Oon niin onnellinen, että mulla on tuollainen harrastustoveri.
Antti on niin rakas ja paras ♥

Kuvaajille kaunis kiitos upeista kuvista ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)