sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Teivossa hiitillä

Näköjään mennyt turparemmikin väärälle puolelle... Hups :D
Ollaan viimeksi käyty hiitillä alkukesästä jos oikein muistan. Antti ei oikein kulkenut silloin ja sain kädet hapoilla kiskoa, jotta sain Turskan kulkemaan samoihin vauhteihin. Antsa tuppaa olemaan vähän semmonen, et kaikki tai ei mitään ja välillä on vaan kiva hölkötellä kamujen kans. Mihin meillä kiire tässä valmiissa maailmassa?

Tänään päätettiin suht extempore mennä hiittaamaan, josko olis toisenlainen treeni tehnyt teräänsä sekä tietty uinti. Antti oli hauska jo laitumella kun näki mun raahaavan kärryjä perässäni, niin alkoi hörisemään ja otti muutaman raviaskeleen. Ilmeisesti ihan mieleistä hommaa oli tiedossa. :D
Teivossakin se oli ihan lungisti, pää ei vain meinannut pysyä paikallaan kun olis pitänyt mennä jo. Oli ihana huomata kuinka se tiesi mitä tulevan piti ja näytti aika kohteliaasti kumminkin, kuinka hänen tarvitsisi jo päästä radalle. Kerran vähän kuopikin vaikkei sitä ikinä harrastakkaan ja tälläkin kertaa ikävät ihmiset komensi. ;D


Tehtiin suht kevyt hiitti näin pitkän tauon jälkeen. Tähän sisältyi kierros käyntiä, 3 kierrosta hölkkää alkkareiks, välikäynnit kierroksella sekä lopuks oikeinpäin 2 kiekkaa ja loppukäynneillä käytiin mäessä.
Oikeinpäin mentäessä ravatiin eka kierros sitä tempoa mitä Antti meni sen enempää painostamatta ja tokalla kierroksella jo pyydettiin vähän vauhtiakin. Eihän tuo mitään hirveitä aikoja mene, mutta sen verran reippaammin jo ettei mun tarvinnut jäädä hirveästi Turskaa pitelemään. Koetetaan kohottaa vähän tuon itsetuntoa niin annettiin Turskan kanssa Antin "voittaa" meidät. ;) Kyllä herra oli tohkeissaan kun häntä kehuttiin niin kamalasti vaikka vähän maalisuoralla sotkeentuikin jaloistaan ja hyppäs pikkulaukalle.
Niin tyytyväisenä♥

Hiitin jälkeen käytiin vielä pesulla ja juotiin tuopilliset mellavettä. Kotona oli ihana laittaa putipuhdas hevonen iltapöperöille äitin pesemä loimi päällään. ♥ 
Tarkoitus olis kokeilla viikonloppuna taas miltä näyttää! 

Enskan ja Antin vaatimaton poikamiesboksi. :)

8 kommenttia:

 1. Onko se shettis kuollu🙈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se piti kesällä lopettaa kun alko oleen niin pahoja hengitysongelmia :/

   Poista
 2. On toi harja aika törkeän näköinen suomenhevosella... :D Miks ihmeessä oot leikannnut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpompi kisoihin letittää kun pysyy kuosissa. Pitkänä oli niin hölmön pitunen eikä kasvanut mihinkään ettei saanut kunnon letille. :)

   Poista
 3. Mun mielestä on hirveen tylsää kun suokeilla pitäis aina olla se helkkarin rehuletti :D Piukellekkin kokeiltiin mutta ei se näyttänyt kyllä mitenkään päin fiksulta.. Pystyharja sopii kun nenä päähän! Ja antille kyllä sopii yhtä hyvin siistitty kuin pitempi mitä oon kattellu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis onhan ne tukkajumalat ihania, mutta kaikille ei vaan kasva ärsyttävää! :D sit on semmonen ruma liru joka tekee hevosesta ihan jäätävän näkösen... Omaan silmään kans toi sopii sille paremmin :)

   Poista
 4. Uteliaisuuttani kysyn, mikä tuon kaulapannan tarkoitus on? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sattuu hyppiin niin ei riuhtase itseään irti sekä mielummin ottaa paineen niskan taakse (melkein kaulaan) eikä vedä niskojaan jumiin/poikki... Ikäviä juttuja kuullut ja nähnyt niin lähinnä varmistamassa pahinta kun orit ennemmin nousee edestä kun takaa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)