perjantai 18. syyskuuta 2015

Olen onnellinen, mitä sä luulit?

Voi Antti, se vaan on aika paras! Jopa vain maastoillessakin... ;)

Meil oli pikku kaviokriisi tuossa viikko sitten kun kaviot kasvoi ihan eri kulmassa ja kannat oli eriparia. Hevonenkin oli tästä syystä ihan mahdoton ratsastaa, tietenkin kun liikkuminen on vaikeaa! Syy näihin on noi hemmetin irtokengät. Tässä pienen välin aikana vasen etukenkä on putoillut ja siitä syystä tietenkin sitä joutunut vuoleen enemmän. Saatiin onneks hyvin korjattua tämä, toki vielä seuraavalle kengityskerralle on hommia kun ei niin radikaalisti voi heti muuttaa. Silti vitsi mikä muutos jo liikkumiseen, ärsyttää kun pääsi näinkin pitkälle, mutta onneks pian saatiin kuriin. 

Oon ratsastellut aika paljon Anttia tuossa pellolla ja tehnyt perus siirymisiä, siirtymisien perään. Myös nyt jumpattu oikeaa lapaa auki, joka alkaa vihdoin vähän aueta! Siinä samassa koittanut saada suoraa hevosta tasaisesti molemmille ohjille. Laukkaa en ole pitkiä pätkiä tehnyt lainkaan vaan pelkkiä nostoja ja maks puoli ympyrää laukkaa, jossa saan sen niin hyvin takaosalle, että voin antaa ohjan olla kevyenä. Ja hitto vieköön tänään maastossa toi hevonen oli vaan niin huikee! Mennyt kaikki opit perille ja laukkassa ei mitään ongelmia. Mun ei tarvinnut kun rutistaa vähän pohkeella ja pidättää niin etuosa nous lisää takaosan päälle ja kantoi päänsä. Loppuraveissa tein väistöjä tiellä puolelta toiselle, niin voi vitsit mitä ravia ja niska oli ainakin 20cm korkeammalla mitä aiemmin. 
Heppakin oli niin tyytyväinen kun vedettiin muutama pätkä vähän isompaa laukkaa, jossa sai paikat auki. Täälä asuu nyt kaks entistä onnellisempaa tyyppiä! :)


Ilmottauduin ensi viikonlopun seurakoulumestaruuksiinkin. Luvassa olis kaks he b:tä, jotka molemmat niin läpikoluttuja, et on se kumma jos ei jo onnistu. :D Nyt kumminkin alkaa oleen sitä fiilistä, mitä tonne kisaradoille haluan viedä. Oon tyytyväinen mun hevoseen ja sen suorittamiseen (ainakin kotona;) nyt tarvii vaan saada pidettyä tää moodi yllä ja katsoa miten tällä kertaa käy! 
Huomenna käydään estetunnillakin taas pitkän tauon jälkeen, tällä kertaa vähän uudemman ihmisen silmän alla. Saa nähdä miten käy, mutta siitä sitten myöhemmin lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)