tiistai 29. syyskuuta 2015

Bloggaajat Veljekset Wahlsténilla

Pääsin taas mukaan Siirin järjestämälle bloggaajatapaamiselle, joka järjestettiin Veljekset Wahlsténilla Lahdessa. Odotin innolla tapahtumaa, sillä viime kerrasta jäi lämpimästi mieleen Wahlsténin ihana henkilökunta! Ilomielin lähtee uudestaan paikkaan, jossa on näin lämmin vastaanotto. Kiitokset jälleen siitä, päivä meni siivillä hyvässä seurassa! :)


Tutustuttiin alkuun vähän Veljekset Wahlsténin historiaan, sekä nykypäivän tilanteeseen. Wahlsténhan on alun käsitöin valmistivat valjaita ja kiertäneet ympäri Suomen näitä myymässä. Laadukkaalla käsityöllä on luotu vankka ja arvostettu pohja, joka nykypäivänäkin maailmalla tunnetaan. Ajan myötä Wahlstén on kasvanut pohjoismaiden suurimmaksi ravi-ja ratsutarvikkeita valmistavaksi ja maahantuovaksi yritykseksi.


Veljekset Wahlstén tunnetaan nykyään enemmän jälleenmyyjänä kuin itse hevostarvikeliikkeenä. Wahlsténilta on kuitenkin mahdollisuus tilata lähes mitä vain nahkatöitä. W-profile sarja on kehitelty yhdessä hevosalan ammattilaisten kanssa, jolloin tuotteissa on enemmän otettu huomioon hevoset ja käytännön tarpeellisuus. Tuotteita on mahdollisuus kustomoida myös oman mielen sekä tarpeen mukaan ja Wahlstén on asiakaslähtöisesti valmis mahdollistamaan lähes kaiken minkä vain pystyvät! Suitsiakin pystyt tilaamaan esimerkiksi mittatilaustyönä tai full suitset cob turpiksella, asiakkaiden tarpeita kuunnellaan ja pyritään mahdollistamaan toiveet.Nahkatuotteet ovat suomalaista käsityötä ja tämän vuoksi ansainneet Avainlippu-diblomin merkiksi laaddukkaasta työstä sekä raaka-aineista. Nahkatöissä käytetään vain ensiluokkalaista kasviparkittua Tärnsjö-nahkaa, joka tuodaan naapurimaasta Ruotsista. Nahkatöitä on mahdollisuus saada joko mustana, tummanruskeana tai konjakin värissä. Solkivaihtoehtoina löytyy ruostumaton teräs sekä kullanhohtoinen messinki.


Nahkatuotteiden lisäksi Wahlstén on kehitellyt Horse Comfortin, johon kuuluu erilaiset tekstiilit niin ratsastajalle kuin hevosellekin. Tarvikkeet on valmistettu tarpeiden sekä toiveiden mukaisesti, joten ne ei vain näytä hyvältä vaan myös toimii niin kuin pitää! Tuotteet valmistetaan Kiinassa ja Intiassa, jolloin materiaalikulut pysyvät edullisina ja mahdollistavat hyvän hintalaatu-suhteen. Veljekset Wahlstén pitää arvossa pitkiä yhteistyösuhteita ja näin ollen varmistaa laadukkaan työn jäljen.
Ravipuvut ohjastajille valmistetaan kumminkin mittatilaustyönä itse Wahlsténilla ja niitä muokataan toiveiden sekä tarpeiden mukaisesti.


Jälleenmyyjänä Wahlstén tuo Lami-Cell tuotesarjaa, josta löydät mätsäävät tuotteet niin hevoselle kuin itse ratsastajallekin. Nykyään myös Veljekset Wahlstenilta löytyy erilaisia hevostarvikkeita, lisäravinteita sekä väkirehuja.
Wahlsténin tuotteita löydät lähimmältä jälleenmyyjältäsi, Lahdesta raviradan läheisyydessä sijaistevasta omasta liikkeestä sekä W-profile tuotteita voit tilata suoraa netistä tai olla suoraa yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla!
Täytyy sanoa, että saa olla aika ylpeä tämmöisestä suomalaisesta yrityksestä jossa asiakaspalvelu on ihan omaa alaansa sekä itse käsityö on niin arvostettua, että näitä tarvikkeita tilataan ulkomaille uskomattomia määriä! Suomalaista osaamista parhaimmillaan.
Suuret kiitokset tästä päivästä Veljkset Walsténin väelle, sekä mielettömälle Siirille joka jälleen järjesti meille bloggaajille tämmöisen tilaisuuden. Oli ihana tavata myös kaikki bloggaajat ihan livenä, toivottavasti myös jatkossa nähdään jossain merkeissä! ;) Mukana oli Maisa, Henu, Idde, Aino, Annika, Anniina, Moona, Essi, Liinu, Emilia ja Jilla.
Kiitos vielä teille kaikille tästä ihanasta päivästä, oli ihana tutustua huippu tyyppeihin! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)