sunnuntai 30. elokuuta 2015

Valoa tunnelin päässä+video

Kävin perjantaina Antilla maastossa, jossa se tuntui jotenkin tosi erikoiselta. Pelästyin jopa, että onko se mennyt huonompaan ja liike on epäpuhdasta. Äiti kuskas sen autolla tänään Ollilaan jossa pääsin ratsastaan sen niin, että sen liike nähdään paremmin ja otettiin videoo jotta voin itsekkin katsoa miltä se näyttää.

Noh. Anttihan oli parempi kun aikoihin (okei Laten tuntiin verrattuna ei mikään :D), vaikkei kentällä vieläkään pysty kunnolla töitä tekemään. :D Hieman alko huvittaan, et mää olin valmis taas saikuttaan seuraavat kaks kuukautta ja jätkä sit painelee paremmin mitä olin ikinä osannut odottaa. Toi on niin mystinen kaveri, etten aina hokaa et mitä tekis. :D

Kentällä koitin kumminkin semi kevyesti ratsastaa sen sillä pohja on ihan liian raskas, eikä vaan pääse sieltä ylös kun upottaa niin paljon. Pito puuttuu täysin, mut eiköhän se tässä alka pikkuhiljaa jo paranemaan, ainakin nyt on pienessä ajassa mennyt paremmaksi!
Koetin saada sitä vähän taas hitusen enemmän takaosan päälle ja kantamaan itse päänsä. Jonkun 15min sain tehdä töitä, jotta se rehellisesti päästi mut käsiks siihen. Lisäks pitkästä aikaa estesatulalla ratsastaminen tuntu ihan kamalan vaikeelta... Mitä tapahtuu? Hirveetä könötystä sai katsella videolta jälkeenpäin, mutta pistetään tän kerran satulan piikkiin. ;P


Ravissa se alkaa näyttään jo pätkiä missä alkaa hyvin hokaan mitenpäin pitäis kulkee vaikka välillä valahtaakin kuolaimen taa ja tahti alkaa oleen aika kohdillaan. Laukka sen sijaan ei vaan suju tolla kentällä, joten siihen en käyttäny hirveesti voimia kunhan vaan pyöritin läpi ja koitin saada avuille. Sen verran massiivinen kaveri, et tarvii sitä pitoo josta ponnistaa ja nyt on ihan mahdoton päästä ylös kun kaikki voimat menee vaan siihen liikkeen ylläpitämiseen. Tarvii jatkaa vaan ton laukan kanssa siirtymisillä, ettei tee noinkaan pitkiä pätkiä mitä tänään tein. Ravissakin koitan jatkossa ratsastaa vain pieniä pätkiä nenää ylempänä ja sitten antaa hakeutua itselle sopivaksi, jottei väsähtäis ihan täysin. Tänään tuli tehtyä hitusen liikaa kun heppa oli ihan puhki ratsastuksen jälkeen.

Valoa tunnelin päässä kenties? Toivotaan niin. :) Alla videoo, jossa kaikki pätkät mitä sain omalle puhelimelle. Kaikki laukkatyöskentely sekä ravi+loppuverkka on tuossa ja äitin puhelimessa vielä alkuravit jos saisin nekin vielä itselle ja näytille.


3 kommenttia:

 1. Nojuu, ei kyllä tuon videon perusteella tarvitse yhtään potea huonoja fiiliksiä! :D Varsinkin ravissa tulee välillä aikas upeita pätkiä! Ai että jotkut hevoset vain miellyttävät silmää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, ettei oo vaan omassa päässä tuo hyvä meno! :D
   En malta odottaa, että pohjat paranee. Toikin meno tuntuu vielä niin vaatimattomalta sille, saa nähdä mihin tästä on. Odotukset on ainakin kovat näillä näkymin! :)

   Poista
  2. Varmasti pääsee pitkälle. :) Hienot, isot liikkeet ja rakenne kunnossa. Voimaa, kestävyyttä ja lihasta lisää, niin siinä sitä onkin aika soiva peli! ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)