sunnuntai 9. elokuuta 2015

Long time no see

Maa ei ole meitä niellyt, mutta työt ja arkikiireet ovat. Mua ihan suunnattomasti ärsyttää ja turhauttaa tää tilanne, kun ei voi toteuttaa hevosen liikutusta just niinkö tahtois. Antti on ollut kaksi viikkoa todella kevyellä (vain uinut silloin tällöin, ratsastanut kaksi kertaa) just kun sen sai vähän ruotuun. Nyt taas ollaan lähes nollassa ja kunkkarit tulossa kuukauden päästä, jipii. Tekis mieli jättää tän kesän kisat tähän, koska en haluais puoli valmiilla hevosella mennä mihinkään.


Tällä hetkellä en siis tiedä yhtään missä mennään. Ratsastin maanantaina viimeksi ja silloin hevonen oli ihan ok, mutta enpä siltä paljoa vaatinutkaan kun on vain uinut. Kevyesti höntsäiltiin ja annoin olla vähän pidemmällä kaulalla, mutta silti tarkistin jotta se kantaa itsensä eikä vain painele nenä maassa. Onneksi viikon päästä alkaa itsellä toinen lomajakso jolloin ehkä pääsee vähän kirimään tuota turhuuksiin mennyttä aikaa. Ärsyttävää kun on niin muiden armoilla tämä hevostelu. :/

4 kommenttia:

 1. Moi, sulle olis haaste osoitteessa http://aasinpotkima.blogspot.fi/2015/08/liebster-awards-haaste.html :) Jos kiinnostusta löytyy niin tee ihmeessä ja haasta muitakin blogeja mukaan! :)

  VastaaPoista
 2. Ootko miettinyt ottavas hevosellesi vuokraajaa? :) Niin hieno hevonen, että monia varmaan kiinnostaisi alkaa liikuttamaan sitä! esimerkiksi minä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla. Oon aika tarkka siitä miten "mun" hevosia ratsastetaan ja siitä kuka niitä ratsastaa. Äiti Anttia liikuttaa miten lystää jos tahtoo, mutta aika pitkin hampain sitäkään päästän kunnolla sillä ratsastamaan. :D Kaikenlisäks Antti osaa heittäytyä aika mahdottomaksi ihmisillä jota se ei tunne tai jos on vähääkään epävarma eikä tiedä mitä tekee (ei niinkään ratsastaessa vaan muissa hoitotoimenpiteissä yms.). Kaikille helpompaa, turvallisempaa ja mukavempaa näin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)