sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Kysely blogin lukijoille!

Nyt kun saan viettää muutaman viikon lomaa niin saan vähän panostettua bloggaamiseen, sen varmaan huomaakin näin tiheästä tahdista. :D
Blogin kirjoittamisen olen aloittanut jo 2010 vuoden lopussa, jolloin blogit alkoivat vasta nousta pinnalle. Innostuin ideasta itseasiassa pelkästään sen takia, että virtuaalisesti sain lisättyä kuvat, videot ja tekstin samaan paikkaan. Pääasiassahan kirjoitan blogia muistiinpanoina itselleni. Tämä on kuin virtuaalinen ratsastuspäiväkirja, jota pääsee seuraamaan ja urkkimaan jokainen kiinnostunut. 

Olen aina pitänyt kirjoittamisesta, etenkin lempiaiheesta hevosista ja niihin liittyvistä asioista. 
Myöhemmin lukijoita ilmaantuessa enemmän ja aktiivisen kommentoinnin myötä on alkanut blogata vähän lukija ystävällisemmin. Blogin kirjoittaminen on ollut mukava harrastus ja saa toteuttaa itseään monella tapaa. Yksi bloggaamisen parhaita puolia on kuitenkin te lukijat. Blogini on pysynyt jo viiden vuoden ajan positiivisena paikkana ja negatiivisia kommentteja on tänä aikana tullut ehkä kolme. Tästä tahdonkin kiittää teitä ja sen vuoksi väsäsin pienen kyselyn, josta löytyy erikoispostaus ideoita sekä pieni tyytyväisyyskysely. Aikaa se ei vie kuin muutaman hassun minuutin ja tämän myötä saadaan blogista taas himpun verran lukijaystävällisempi. Toivon, että mahdollisimman moni vastaisi sillä se on ihan vain teitä varten! :)

Klikkaa kuvaa tai TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)