lauantai 13. kesäkuuta 2015

Kummajaiset Helppo C:1 63,875%

Voihan hittolainen kuinka tuosta hevosesta tykkäänkään joka päivä enemmän ja enemmän. :)


Tänään se päivä koitti, Antin elämän kolmas koulurata on nyt takana ja voin sanoa kuinka olenkaan ylpeä herrasta! Heppa käyttäytyi kisoissa oikein hienosti vaikka vähän jännitti kuinka suhtautuu uuteen paikkaan ja uusiin tilanteisiin. Fiksuhan tuo on kuin mikä ja ennenkaikkea herrasmies kun suostui pissaamaankin vain piilossa. ;)

Oltiin just eikä melkeen hyvällä ajalla varustauduttu verkkaan. Sain hevosen tosi kivaks ja Juliallakin meni sormi suuhun, sillä se ei oo ikinä kuulemma nähnyt tuota hevosta noin hyvänä. :D Verkassa Antti oli niin unelma. Ei mitään huonoa sanottavaa, laukka rullas ihan super hyvin joten ei voinut kuin hyvillä mielin mennä radalle. Koitin pitää suht lyhyen verkan, sillä en nähnyt syytä edes prässäillä sitä enempää kun kaikki vaan toimi. Ihme juttu vaikka eilen vaan pyörittiin kotona ympyrää pienellä plätillä pellolla, jottei kengät putoa tielle.


Rataa kiertäessä en yhtään huomannut nostaa laukkoja ja arvasinkin, että niissä nostoissa tulee hypyt sekä en saa sitä niin ylämäkeen kun olisin halunnut. No kumminkin hyvillä fiiliksin aloitettiin, tervehdys oli aika hätäinen sillä mulla oli niin kamalan kiire esittää mun super hyvä hevonen. :D
Hirveä kuvaoksennus, mutta näitä kivoja oli niiiin paljon ja halusin ne kaikki näytille! Kiitos Julia ♥


Mitään suuria rikkeitä ei radalle saatu aikaseks, omia huolimattomuus virheitä ja Antti painui ajoittain hieman liian matalaksi kun ei vaan jaksa vielä kantaa itseään niin pitkiä aikoja eikä laukka ollut niin hyvä mitä olisi voinut olla. Toki olisin voinut keräillä myös ohjia käsiin ja pitää noi lentoon lähteävät kädet kyljissä. :D Oon silti itse tosi tyytyväinen rataan. Se on paras mitä meillä on tähän asti ollut ja ero kotona treenattuun ja tuohon on kuin päivä ja yö. Tuomarit kumminkin ollut hieman eri mieltä mun kanssa, tässä varmaan syy miksi mulla on viharakkaus-suhde kilpailla koulua. ;D


Näin iisisti se jaksoi odotella, että sijoituttiinko vai ei.
Alkuun roikuttiin sielä kunnes pudottiin 10/21
Oon niin tyytyväinen Anttiin, et voisin vaikka pakahtua. Meillä oli niin hauskaa radalla ja se vaan toimi just niinkö pitää. Kyl jaksaa taas treenata ja lähteä uusiin koitoksiin. Kyllä me vielä joskus saadaan se ruusuke sieltä aitojenkin sisältä hittolainen. :D Vastahan tässä on saatu oikeasti yhteistyö pelaan kunnolla ja löydetty ihan uusia nappuloita, joilla vahvempina ensi kauteen!10 kommenttia:

 1. Miten siis olit erimieltä tuomarin kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähinnä tarkoitin, sitä kun omasta mielestä meni hyvin mutta tuomareiden mielestä ei :D Ihan siis asiaahan papereissa on.

   Poista
  2. papereissahan on kehuja loppukommenteissa? kyllähän silloin tuomarit pitivät, mutta epätasaisuuden takia pisteet ei ollut korkeammat..

   Poista
 2. Ihana kun hymyilet radalla!

  VastaaPoista
 3. Ai että miten hienot! Antilla on niin makeet askeleet, että tulevaisuudessa voisi olla ihan kuningasmatskua ;)

  VastaaPoista
 4. Täällä ihailija! Oltiin kattelemassa esteillä teitä sunnuntaina, ja sulla on todella hienoliikkeinen hevonen! Onnea tuleviin koitoksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Oli vielä aika possu sunnuntaina, mutta se sallittakoon kun osasi olla niin fiksu lauantaina :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)