tiistai 16. kesäkuuta 2015

Kummajaiset 80cm 0-4vrp

Kuvat KaRan keskiviikkokisoista Mirella Ruotsalaisen kuvaamana, Kiitos! :)
Kummajaisiin lähdettiin vesisateen saattelemana, lauantaina onneksi saatiin nauttia auringon paisteesta! Meillä oli startti vasta aamupäivällä, joten kovin aikaisin ei tarvinnut onneksi tällä kertaa nousta. Kävin tsekkaamassa radan ennenkö varustin Antin ja mennessäni kävelemään rataa äiti talutteli heppaa. Ihan kiva rata, jossa jonkin verran tekemistä! Perusrata oli suht simppeli, ei suurempia ongelmia tuottavia tehtäviä meille. Uusinnassa oli kaarteita joita mietin kuinka nopeasti tuo oma peli kääntyy. Etenkin 10-11 väli jossa hypyn jälkeen piti heti kääntää esteen takaa toiselle mietitytti, mutten sen kummemmin jäänyt sitä stressaamaan. Kun selvittäisiin edes perusradasta. :DVerkassa Antti oli ihme possu. Se otti jonkun verran kipinää esteistä sekä esteverkasta, jossa hevoset menee niin erilailla kun koulussa jossa ei mitään ongelmia koskaan. Tahtoi valua vähän vahvaksi ja etupainoiseksi, mutta loppua kohden alkoi hyvin kevenemään. En kovin montaa hyppyä tehnyt alle, sillä se oli tosi skarpin ja hyvän oloinen. pari hyppyä jossa se pysyi kontrollissa sekä suorana riittivät mulle.

Radalle mentäessä se muka pelkäsi hirveästi tuomarikoppia vaikka edellisenä päivänä oli tehnyt kouluradan sen edessä ilman minkään näköisiä ongelmia. :D Perus possuilua, ohi mentiin nätisti kun vain tomerasti pyysi.
Perusrata meni kivasti, Antti teki just minkä pyysin vaikkakin kakkos esteelle ei osattu päättää yhteistä askelta. Uusinnassa taas kaiki levähti, en voinut uskoa että päästiin siihen asti ja hätäännyin. Puskin hevosen esteille miten sattuu ja Antti koitti parhaansa mukaan pelastaa minkä pystyi. Vitsi sitä fiilistä radan jälkeen, olin niiiiin onnellinen tuosta tyypistä. En olis ikinä uskonut, että se taistelis mun puolesta uusinnan noin ja niin se vaan teki. Antoi anteeks kaikki mokani ja hoiti homman kotiin. Hittokun olisin tajunnut olla hätäilemättä ja ratsastanut vain rauhassa. No kokemusta taas ja seuraavalla kerralla kyllä korjataan kaikki tällä reissulla opittu!

Jos ihmettelette miksi mulla on aina niin typeriä ilmeitä kun ratsastan,
juttelen aina Antille ja kehun sitä kamalasti. Se on niin toimivaa sillä! :D
Mä olen niin onnellinen noista viikonlopun radoista. Ei ne mitään virheettömiä ollut lähelläkään, mutta se kuinka paljon tuo hevonen on muuttunut pienessä ajassa on käsittätöntä. Meillä alkaa nyt vasta ihan tosissaan pelaan yhteistyö ja en malta odottaa mitä jatko tuo tullessaan. Sen kanssa tää homma on vaan niin huippua. Just niinkö sen kuuluukin olla! :)

Lisää fiiliksiä viikonlopusta toi kun näki pitkästä aikaa mun ihka ensimmäistä projektia! Perheen Kuva, eli nykyisin tunnetumpi Kuva tuli mulle kun olin 15 ja vuoden päästä myin sen kesäihottuman vuoksi. Liinu ratsasti sillä niin taitavasti, ettei tosikaan. Esteetkin meni tosta vaan vaikkei parivaljakko ollut muutamaa kertaa enempää aiemmin yhdessä hypänneet! Tsemppiä heille jatkoon, toivottavasti tavataan taas kisoissa! :)
Oli niin ihanaa nähdä heppaa, se oli mulle niin kamalan tärkeä ja harmittelin sen myyntiä todella pitkään. On vain niin helpottavaa kun näkee ja tietää sen olevan hyvissä käsissä nykyään. Se ansaitsee sen kaiken rankan taustansa vuoksi. ♥
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)