sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Jatkan, jaksan vaikka väkisin

Motivaatio kohdillaan, mutta voimat loppu. Haluaisit tehdä kunnon treenit, mutta käytkin mielummin rentouttavalla maastoreissulla nollaamassa päätä. Kun vihdoin olis aikaa ja voimia tehdä kaikki rästiin jääneet hommat, on se työn ja tuskan edessä päästä tallille. 

© Mirella Ruotsalainen
Tällä hetkellä päällimmäisenä tunteena on pettymys ja harmittaa. Suunnitelmat ei kohtaa toteutusta ja hommat tuntuu leviävän käsiin. Mitäänhän ei ole vielä menetetty, muutakun tuhottomasti aikaa. Jollain ihmeellä ei vaan saa noita tunteja päiviin lisää eikä viikkoihin lisää päiviä. Tarvis vaan koko ajan tehdä jotain, että saisi kaiken tehtyä ja samalla säästää voimia myös kodin ja lapsen hoitamiseen. Tasapainottelu tämän kaiken välissä on vaan niin pirun haastavaa välillä, että tekis mieli vaan heittää hanskat tiskiin. Silti niitä ei heitetä vaan koitetaan vaan löytää jotain hyviä ratkaisuja.Hanskat ei tipahda, periks ei anneta.
Ne sanoo et pysty, et voi, ei kannata.
Mun korvissa se kaikki kuulostaa haasteelt.Antin kanssa on nyt suurimmaksi osaksi vain äitin toimesta ajettu ja sen mitä ite oon käynyt niin olen tehnyt vaan maastolenkkejä. Tuola tallilla kun ei ole kenttää ja Ollilan kentälle meneminen vie niin paljon aikaa, että olen suosiolla jättänyt sen kiireisimpinä päivinä edes suunnitelmista. Messujen jälkeen ei oikeastaan ole ollut edes fiilistä treenata kun se tuntuu jo niin vastenmieliseltä. Laten tunnin jälkeen on saanut uusia ideoita ja ajatuksia, mutta ne on vain jäänyt vielä pään sisään odottamaan oikeaa hetkeä. Mun pahin vastukseni kattoo peilistä mua.
Se haastaa ja aina pyrkii mun pään kääntämään.


Koitin vähän katsella tuota kalenteria ja niitä kisoja sieltä antamaan puhtia tähän tekemiseen. Tämän päivän koulukisat jäivät meidän osalta siis sivuun vaikka kovasti uhosin, että sinne mennään. Paha mennä, jos hevosen selkään pääsee kerran viikossa parhaimmillaan. Pakkohan tässä on nyt saada jotain tolkkua tekemiseen, ei tästä muuten tule yhtään mitään. Pitää varmaan luukuttaa koko ensi viikko taas Elastisen levyä, jos sieltä sais jotain tsemppiä tähän harmaaseen arkeen.


Asenne ratkasee, oon nähny omin silmin senki.
Aitoo iloo, vaikkei ympäril oo muut ku pahaa.
Ja toiset taas nii köyhii ettei niil oo muut ku rahaa.
Alotan ittestäni, korjaan mun mielen.
Nostan mun katseen ja suupielet.


5 kommenttia:

 1. Eiköhän nää "tekemättömät" jaksot tee ihan hyvääkin, meilläkin 6-vuotiaat saavat 5-6 viikon välein noin viikon palauttelujakson jolla ne eivät astu jalallakaan kentälle (paitsi jos ohjelmassa juoksutus tai jos homma tuntuu räjähtävän metsässä käsiin :D). Ainakin niillä huomaa heti vaihtelun merkityksen, ei varmaan ainakaan hepalle oo ollut huonoa vaikket ookkaan päässyt kunnolla treenaan. :) vaikka onhan se tylsää kun jää treenipäiviä hyödyntämättä, tiedän ton tunteen! Tsempit täältä ja toivottavasti nähdään jossain kisoissa lähiaikoina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekee tottakai hevosen mielelle hyvää, ettei aina tarvi olla treenaamassa. :) Ärsyttää vaan kun jää se vähänkin aika käyttämättä hyödyksi. Ehkä me joskus sinne kisoihin päästään, toivottavasti... :D

   Poista
 2. Meillä on kanssa näitä jaksoja, tai oikeastaan ne menee jopa vähän kausittain, kun itsellä kaikki muut menot painaa niin päälle ettei tallilla ehdi tehdä mitään rauhassa ja sit kun kerrankin on se vapaapäivä ja tallilla olis aikaa olla, niin ei siitä osaa nauttia kun vapaapäivän haluaisi vaan levätä. Mua ärsyttää myös itseäni se, ettei aikaiseksi saa mitään vaikka visiot on korkealla ja haluakin löytyisi (paitsi sillon kiireen keskellä kun jaksaminen on nollissa). Silti niitä onnellisia hetkiä tulee yhtä lailla siellä aivot narikkaan-maastolenkillä kuin radallakin. Aina se pieni breikki ei ole pahasta. Teillä on kuitenkin paljon hyvää pohjalla, ei se mihinkään katoa jos pari viikkoa vedetään kevyemmällä :) Tsemppiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi on kyllä kans tuttua, mutta ihan hyväähän se tekee itselleenkin levätä välillä. Vaikka hirveän morkkiksen siitä saa itselleen :D
   Kyllähän maastoilukin on hyvää treeniä ja sielä saa tehtyä paljon, mutta ei se silti paljon auta jos pitää saada tehtyä jotain estetreeniäkin joskus. Ehkä tästä vielä noustaan vahvempina :)

   Poista
  2. Ja tsemppiä myös sinne!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)