sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Vuosi sitten

Tasan vuosi sitten me olemme treenanneet ratsuhommia reilut 5kk säännöllisesti. Silloin olen kirjoittanut näin: Oon niin fiiliksissä!! Tää päivä on hiponu täydellisyyttä monin puolin ja voi vitsit haluan vaan niin nauttia tästä olosta. ♥

En kummemmin lähe nyt selvittään meininkejä, mutta vaihdoin Antin kuolaimet Sprengerin Turnado nivelestä ihan tavis kolmipalaan ja voi veljet. Se oli ehkä paras päätös ikinä! Tuo hevonen oli ihan taivaallinen ratsastaa verrattuna viime kertaan kun meinasin itkua vääntää kun mistään ei meinannut tulla mitään ennenkö loppuraveissa. Nyt tuo oli aivan satakertaa parempi vaikkei mikään huippu ollutkaan, mutta se ei ollut vahva eikä kyseenalaistanut mitään mitä siltä pyysin, etenkään pidätteitä! Jee!! Epätasanenhan se vielä edestä on ajoittain, mutta ne hetket kun se on hyvä niin se on todella hyvä!

Pidemmittä puheitta videoo loppuajasta kun äiti kerkes just tuleen kun ajattelin alkaa ravaan loppuraveja, mutten sitten ravannutkaan vaan jatkoin hetken hommia et saatiin kuvattua vähän. Vähän väsynyt se tuossa on ja sain korjata etenkin laukan tahtia aika paljonkin, jottei mene hirveäksi räpellykseksi. Armoa siis sen verran kun katsotte. Heppa kumminkin sai mun fiiliksen ihan tähtiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)