maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulun bonus

Piti kovasti kirjoittaa joulukalenteri ja sen luukut valmiiksi, mutta eihän aika riittänyt siihen nimeksikään joten julkaisen "joulubonus"-postauksia sen tilalle. Toivottavasti pidätte! :)


Minä bloggaajana

En tiedä kuinka moni tämän blogin lukijoista luki ensimmäistä blogiani, joka on vaihdellut nimeään elämän muuttuessa. Aloitin ärräsankarina, tuo tuttu nimimerkki jo irc-galleriasta, joten sen ympärille oli helppo rakentaa blogi. Nimi kumminkin muutui aina elämäntilanteen mukaan. Blogin pidon aloitin hevosharrastuksen vähentyessä sen verran, ettei ollut enää hevosta omalla vastuulla vaan harrastin satunnaisesti tuttavien hevosilla sekä kävin äidin mukana Anttia hoitamassa sen ollessa vielä ihan juniori. 


Bloggaus tuntui luontevalta, sillä olin nuorempana harrastanut hoitovihkojen kirjoittelua. Niihin kirjasin mitä olin hevosen kanssa milloinkin tehnyt, miten oli mennyt ja mitkä fiilikset jäi. Nyt jatkoin samaa, mutta kirjasin kaiken samaan paikkaan ja pääsin myöhemmin tarkastelemaan miten on aiemmin mennyt. Ensimmäinen blogini oli siis lähinnä ratsastuspäiväkirja alkuun. Pikkuhiljaa sinne alkoi rustaan enemmän muitakin fiiliksiä ja se muutti muotoaan enemmänkin julkiseksi päiväkirjakseni, johon kirjasin milloin mitäkin.

Etenkin Rasmuksen syntymän aikaan elämä mullistui monella tavalla, joten kirjoittaminen niistä asioista toimi kun terapia. Olen aika avoin ihminen vaikka en helposti avaudukkaan, loogista eikö? Vastaan kun kysytään, mutten ala voivottelemaan kovin helpolla omia murheitani. Blogissa sain purettua omat valitusvirteni, joita voin käydä myöhemmin muistelemassa hyvällä ja pahalla. 

Se miksi aloitin uuden blogin johtuu yksinkertaisesti vain Antista. Vanhassa blogissa oli ihanaa kun sieltä löytyi meidän historia jo vuodesta 2010, mutta kumminkin seassa on niin paljon muitakin hevosia. Selkeintä oli aloittaa uudelta pohjalta ja käydä välillä vaikka kurkkimassa noita vanhoja juttuja. 

Kovin aktiivinen bloggaaja en enää ole äitiksi tultuani ollut, mutta näköjään sitä on ennen keksinyt jos jonkinmoista postattavaa. Nykyään tuntuu hassulta käyttää jo reilu pari tuntiakin blogin pariin viikossa, sillä sitä omaa aikaa on nykyään niin vähän ettei tahdo kuluttaa sitä mihinkään "turhaan". Joten pahoittelen, etten kovin paljoa viitsi enää tämän pariin panostaa, mutta yritän parhaani. Käykäähän tonkimassa vanhasta blogista aarteita. :D

3 kommenttia:

 1. Semmonen bonus-postaus ois kiva, missä kerrot Antin oudoista tavoista tai jostain muusta vastaavasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin sellasen tehdäkkin! :) kiitos ideasta!

   Poista
  2. Eipä mitään :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)