torstai 9. lokakuuta 2014

Elämä on menetys- tai menestystarina. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.

Tänään oon rypeny niin erilaisissa tunnemyllerryksessä, etten oikeesti enää tiedä mitä pitäis tuntee. Päällimmäisenä suru ja murhe, tietämätttömyyttä. Samalla pelko hiipii takaraivoon, mitä jos. Kumminkin tiedän, ettei jossittelu enää auta vaan tarvii alkaa miettiin tulevaa.

Antti oli tiistaina Laten tunnilla aivan super, teki kaiken mitä pyydettiin ja niin hyvin kun vain tässä välissä osas. Laten suusta kuultiin, että se oli tosi hyvä sekä paras tähän asti mitä se on sitä nähnyt. Siltä se myös tuntu, ei mitään ongelmaa mistään. Mistä siis kiikastaa?
Anttia kävi tänään "Oloff" hoitamassa ja katsomassa. Vasen takajalka sai heti määräyksen klinikalle ultraan ja kuvaukseen. Se, mitä sielä on tai etsitään on suuri kysymysmerkki. Hevonen ei ole ontunut, mutta ollut epämääräinen. Ainoa missä olis voinut sanoa, että ontuu on ollu radalla kun on pitänyt kunnolla ravata. Silti sitä ennen kukaan ei ole ratsastaessa eikä muuten huomannut ontumista, ainoa joka on takapäästä jotain sanonut on ollut Vivi. Hänkin vain ihmetteli kun epämääräisyys oli vain hetkittäistä alkutunnista ja jos oikein tarkkaan katsoi.

Ärsyttää. En oikeasti edes tiedä enää mitä tässä vois ja pitäis sanoo. En halua edes puhua asiasta sillä se tunnemyrsky minkä sisälläni tunnen koko asiaa ajatellessa on sanoin kuvaamaton. Saa niellä palaa kurkusta, ei tämä itkemällä parane. Pahinta on tietämättömyys. Keskiviikkona ollaan viisaampia.

Kaverini sanoi tänään, että miten voikin mennä aina niin kun saan kaiken kuntoon se viedään samantien pois. Ihan turhaan edes ajattelin alkuviikosta tulevaa kisakautta, ehkä se on taputeltu tässä... Jos mua ei vaan oo tarkotettu kilpakentille kun kaikki aina murenee käsiin. Harmittaa ja turhauttaa ihan piruna.

"Jollekkin huominen on toinen maa, jossa kaikki alusta aloitetaan.
Kerro miks kukaan ei aikaa pysäytä, ku elämä on onnee ja rakkautta täynnä.
Lyhyen aikamme aikana meist jokainen antaa ja menettää kaiken."

 
Tää on vaan mun kaikkeni.. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)