keskiviikko 20. elokuuta 2014

16.8. Ta-Ri, 70cm ja 80cm

Kisat takana ja kokemusta rikkaampina ja fiksumpina taas eteenpäin!
Kiitos Eveliinalle kuvista!
Antti käyttäyty kisoissa oikein mallikkaasti. Mitä nyt vähän häröili tammoille, mutta se vielä sallittakoon kun ei olla pitkään aikaan käyty tuollaisissa tilanteissa. Kertaakaan ei kumminkaan huutanut kurkkusuorana eikä temppuillut muutenkaan. Antille siis pelkästä tuosta kymmenen pistettä ja papukaija merkki!

Sain ajotettua verkka ajan juuri sopivaksi molempiin, ehkä 70cm tuli vähän turhan pitkään odottelua, mutta se johtui siitä kun lähtölista muuttuikin jälki-ilmottautujien vuoksi. Verkassa tein paljon haitarilaukkaa, eli säätelin kiinni eteen. Vieläkin Antti sais paremmin reagoida mun apuihin, mutta oli kumminkin ihan ok. Hieman pliisu, mutta en viittinyt jäädä tekemään liikaa jotta energiaa riittäis vielä seuraavaankin luokkaan. Hypyissä mokailin taas itse, en meinannut löytää paikkoja ja lähdin anehtimaan ja odottamaan kaulalle jotain kenguru hyppyjä. Tämä kostautuikin radalla yhdeksi puomiksi kun en muutenkaan saanut hevosta tarpeeksi takajaloille ja hyppy jäi matalaksi. Siihen lisänä ratsastaja kaulalle killumaan niin soppa on valmis.
70cm, 4vrp
©Veera Anttonen, Kiitos!!

70cm, 4vrp
©Veera Anttonen, Kiitos!!


Tässä kuva, missä Antti jäi vastusteleen koska hän itte tietää paremmin mitä tehään ja
jäi sitten kättä vasten ja liian matalaksi ennen estettä.
70cm, 4vrp
©Veera Anttonen, Kiitos!!

70cm, 4vrp
©Veera Anttonen, Kiitos!!

Seuraavassa verkassa koitin panostaa niihin hyppyihin, mutta eihän siitä taaskaan mitään tullut. Olin niin jännittynyt ja paineet saada esitettyä hevonen myös radalla hyvin niin möhlin kaiken. En vieläkään saanut paikkoja sujuviksi ja Anttikin jäi monesti hämmentyneenä ennen estettä odottamaan ratkaisuani, jolloin vaan rykäsin pohkeet kiinni ja toivoin parasta. Maailman huonoin ratkasu. Saatiin lopuks muutama onnistunut hyppy kun vain maltoin laskea laukkaa ja pitää rytmin, sekä itse odottaa.

Radalla Antti vain sytty! Ihan hämmennyin siitä, sillä se tuntui niin kisahepalta kun korvat tötteröllä lähti laukkaan aivan mieletöntä laukkaa. En kuullut lähtömerkkiäkään ja jäin pyöriin omiani ja kyselin joko saadaan mennä. :D
No ensimmäiselle esteelle se jäi vähän katsomaan "kaivojohteita" ja hyppy lähti vähän paikoilteen jolloin tais tulla ensimmäinen puomi mukaan. Toinen ja kolmas oli mulle todella vaikee väli kun en osannut päättää montako laukkaa tahdon siihen ja Antti pelasti mut kolmoselle, Super♥. Nelonen meni hyvin ja vitoselle taas saatiin hyvä paikka, mutta hyppy jäi matalaks kun ite lähin kiirehtiin esteen toiselle puolen joten puomi mukaan tästäkin. Loppu rata menikin sit hyvin kun olin jo möhlinyt tarpeeks ja muistin ratsastaa loput esteet hyvin.
Tulos siis 8vrp.

80cm 8vrp
Kiitos Eveliina!


80cm 8vrp
Tässä vitos este, jolle rykäsin miten sattuu...Sori Antti!

80cm 8vrp
Ja sieläki kuski kaulalla...
Kiitos Eveliina!!
Harmittaa ihan sikana nuo omat mokat. Ihan pelkkää rutiinin puutetta kun jännityn niin hirveesti vielä itse radalla, etten muista ratsastaa niin kuin pitäis vaikka tiedän mitä pitäis tehdä. Alan vaan hätäileen ja tekeen huonoja ratkaisuja. Etenkin nyt kun on hevonen alla, joka pitää itse ratsastaa niihin paikkoihin ja muutenkin olla tarkkana miten sen tuo esteelle niin tarvis olla skarppina. No leuka rintaan ja kohti uusia treenejä sekä kisoja. Eihän sitä muuten opi. :)

4 kommenttia:

 1. turhaan murehtimaan, rutiinia ja ratoja alle vaan! Eikä kaksi puomia tässä kohtaa vielä niin vakavaa ole ;) Sä osaat kyllä niin hienosti analysoida omaa ratsastusta ja tiedostat virheet ja korjauspaikat, vaikka välillä meinaat olla turhan kriittinen itsellesi ;) Hyvältä näyttää, hyvä te!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän nuo pahoja olleet, mutta tommosia tyhmiä virheitä. Niille vaan ei voi mitään ja pitää sallia ne kun kumminkin oltiin taas pitkä aika saikulla ja kisoissa käyty viimeksi talvella hyppäämässä se tasan 2 rataa. Kaiken kun pitäis silti mennä täydellisesti tai oot omasta mielestä ihan paska. :D
   Mutta kiitos ihanasta kommentista<3

   Poista
  2. Hehe, no niinhän se menee :D Mutta virheitä pitää tullakkin jotta niistä opitaan ja kehitytään! Mä vaan jaksan hehkuttaa kun Antti on niin makee!

   Poista
  3. No sepä :) Antti on kyl huipputyyppi<3

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)