tiistai 8. huhtikuuta 2014

Oot mun brand new ihanuus♥

Ollaan vietetty vähän rauhallisempaa aikaa, sillä sunnuntaina käytyämme hiitillä Antti oli hieman ep lämmittelyssä. Kelasin mielessäni jo kaikista pahimmat tapahtumat, valmistauduin jo siihen, että edessä on joku hankkarin kuntoutus tai vielä pahempaa. Antti ravas edestä hyvin, mutta vasenta takajalkaa se ei venyttänyt lainkaan taakse vaan tahditti sillä ja yritti laukkailla.

9. Maaliskuuta -14
Kuva: Anitta Lehtinen
Huikkasin äitin radalta ja hätistin kävelemään mäkilenkin, sillä käynnissä tämä oli täysin puhdas sekä hitaammassa ravissa. Toivoin niin hartaasti koko sen matkan kun nämä oli kävelemässä, että se olisi vain jäykkyyttä tai lantiossa on taas jotain jännitystiloja.
Katoksilla tsekattiin vielä päällisin puolin kaikki mahdollinen, jalat, kaviot ja lihakset. Missään ei mitään moitteita. Äiti vaihtoi vielä kovemman kuolaimen, sillä herra ei millään olis tahtonut pysyä hitaammassa vauhdissa, etenkään nyt kun olis pitänyt. Käytiin radalla katsomassa mikä tilanne vielä kerran.
Nyt kaikki oli ihan ok, hevonen täysin puhdas ja liikkui mielellään eteen. Veikkaan siis, että hevonen ei vain kerennyt lämpiään tarpeeksi ja lähdettiin liian kovaa liian aikaisin. Jotain kramppia tms. Tuon kokonen hevonen kun tarvitsee pitkän ajan lämmitykseen kun sitä pinta-alaa on vähän enemmän...

Antti sai Hevosmessuilta tuliaiseksi uuden pallon, edellisen puhkaistuaan...
Mietittiin yhtä vaihtoehtoa tuohon epämääräiseen "ontumiseen", että tyyppi on riehunut
tuon pallonsa kanssa ja nyrjäyttänyt paikat.
Antti the pallomonsteri
 Hieroin vielä hiitin jälkeen arnikat selkään ja pyllyyn sekä pliistrasin takapolvet. Nyt ollaan kumminkin otettu liikkumisen kanssa ihan varman päälle, jos nyt on jotain lihasperäistä ettei tulis mitään ylimääräistä takapakkia. Tämän viikon Antti saa olla kevyemmällä ja humputellaan kaikkea kivaa. Tänään juoksutin hevosen kaikissa askellajeissa ja oli ihan puhdas, onneksi. ♥ Torstaina olis vuorossa vesikävelyä Ekohepossa ja muuten varmaan vain käydään maastossa kävelyllä. Sunnuntaina sit uusi yritys hiitillä.tuitui♥

2 kommenttia:

  1. Anttihan on komean näköinen noissa juoksutuskuvissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo komeili tarhakavereilleen kuinka upee hän osaakaan olla :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)